Friday, March 11, 2011

"We Both ♥ You"

Assalamualaikum...

Semalam (10 Mac) harijadi Mr Ajib..yang ke sweet 28..(ada sweet ke?) ngee..selalunye..kalau Mr Ajib kerja...saya akan beli bunga dan wat delivery..tapi disebabkan beliau cuti ada appointment dgn doc gigi lepas tu ada agenda dengan abang² beliau..macam save pula duit bunga tu..hehehe ^___* (apa orang lelaki takleh dpt bunga ke?)...saja² je..utk menyemarakkan lagi rasa kasih dan sayang itu..bukan orang lain pun.. :)

Petang, lepas saya training netball (wahhh..maen netball..ye ye..saya skrg sedang aktif kembali bersukan..badan dah gediut gediut nih)..Mr Ajib amik saya..kami celebrate di rumah saja..bersama anak dan ahli keluarga lain..menu cuma biasa² je..ada Ayam Blackpepper yang saya beli kat Tesco nun..(tq maknam sebab bawak aku..lepas tu kau pau aku air Each-A- Cup kan!), Kek HepiBesday yang ditaja oleh Abg Ipar dan Biras (Wardah)..tq tq..Sate ditaja oleh mak mertua..dan lain² makanan malam macam biasala..

Untuk pa:

Happy Birthday pa..semoga panjang umur dan murah rezeki, sentiasa dilindungi Allah S.W.T..terima kasih sebab menerima ma seadanya..terima kasih sebab menjadi suami yang baik..bertanggungjawab..sabar dengan karenah ma (hehehe)..Terima kasih juga kerana menjadi bapa yang  baik utk anak kita berdua..ma doakan supaya pa sentiasa menjadi insan yang berguna..anak yg soleh, suami yg penyayang dan bapa yg baik..tiada ucapan yg lebih indah ma dapat berikan..cuma cukup ma katakan.."Pa adalah perkara yang paling terbaik dalam hidup ma.." i ♥ u very strong!

***masa ni ceria sebab nyanyi lagu besday dgn petikan gitar..
tq abg ipar suami biras (wardah)***


13 comments:

NM02 said...

hepi beday mr ajib...

noti boy tu baru 28thn ker???

..::SangRatoo::.. said...

NMO2: ye la mama sherry..hikhikhik..dah takde "boy" dah..bapak boy sudah..hehehehe~

wahida said...

hepi birthday mr ajib...

semoga sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta...

ZZnoor said...

hepi bday ajib!!
mm 28?? soon to be aboard! hihi..

wardah said...

ceria je kita kan (kahkah). ha kek perantin lagi kita bagi tau. khas untuk Lambok!

..::SangRatoo::.. said...

wahida: tq da..heehhehehehe

..::SangRatoo::.. said...

zz : tq tq..hehehe..i dah lepas dah..hahhaahah~

..::SangRatoo::.. said...

wardah: hahaha..wajib ceria..tq for the cake!

lynda said...

happy birthday ajib....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....

ieda said...

eppy bday buat ur dear hubby dikkk :)
semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu :)

Galuh Cendra Kirana said...

epi besdey tu ajiebbb!

ZSqueenbee said...

Happy birthday abg najib..sweet lgi kew tu kak jue?? semoga family akak trs bahagia hgga ke hujung nyawa..

ct shah said...

eppy birthday ajib.sori lambat wish.baru naik kije.hehe.
semoga korang berdua sentiasa dimurahkan rezeki,kesihatan yg berkekalan dan bahagia bersama keluarga tersayang.amin.
p/s;teringat masa gi kursus grooming.klakar tak abis lagik.hahahaha..