Friday, November 18, 2011

"Contest Candid Time"

Assalamualaikum Semua..

dan ini adalah entry kedua untuk hari ini..
saja nak join contest ini sebab hadiah agak menarikss juga..
tq to Mummy Ayish yang sudi tag.





Mari lihat syarat² peraduan:

#Wajib follow blog Munna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini (done!)

#Buat satu entry tentang contest ini bertajuk "Candid Time Contest" (done!)

#Letak banner dekat atas tu dalam entry yang korang buat (done!)

#Sertakan satu gambar CANDID korang tak kisah beramai² atau individu (done!)



menangis?meneran?bersin?hahaha

***CANDID KE GAMBAR NI?***




#Tag 2 orang dan wajib inform diorang tentang contest ini (done!)

dengan ini saya menge"tag"





senang bukan.....bagusssss..

Contest ini ditutup pada :

13.12.2011




T.A.M.A.T

apa² pun pada You olls yang berminat..mari klik link ini ye..

6 comments:

Anum said...

good luck sis

Sue-Rya AQ said...

comel!!! aaron mase kecik..berketak2 tangan..hehe

wahida said...

comel...nangis ke apa tu nok?

gud luck!!

..::SangRatoo::.. said...

Anum: tq anum :)

..::SangRatoo::.. said...

Sue: haha..skang dah ilang ketak² tu..pindah kat mummy dia..tapi berlipat²..hahaha

..::SangRatoo::.. said...

wahida: die bersin laa nok..hahahh..tercandid time tu..