Thursday, July 22, 2010

"Dalam hati bertaman-taman~"


sukaa kitee! sebenarnye dpt award ni semalam..tapiii tak dan nak post entry..sebab..ada entry lain..hehe..maceh macehh..million maceh to wahida...rupanya..bila dapat award ni..kite kene ikut beberapa rules..tapi aku tak ketahuan pulak pasal rules ni..ingatkan dapat tu diam saja..hehe..takle kene tangkap sampai masuk lokap jika tak buat..cuma ianya lebih kepada secebis penghargaan kepada pemberi award yg sudi baca blog2 kite atau anda2 smer..ada pahammm...


1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ini:


hehehe..maceh da...maceh sgt2 sebab sudi meluangkan masa membaca kisah2 hidupku ini..haha~ aku sebenarnye terfikir2 apa nak puji kau nih..da, aku rasa blog ni yg buat kite bertegur sapa kan..kalau takde blog ni..rasanya kite takat senyum2 je ye tak?hehehe..tapi apa2 pon da, terima kasih sgt2..hidup anak JAMALIAH! (ni puji ke apa weh)


2. Sila beri award ini kepada 10 blogger yg lain:


aduyaii..part ni cam payah sikit..karang ada yg sentapp..hahaha~ biasalaa nama pon kawan..bab2 kecik camni pun nak sentap kan..barula manja2..so, aku bagi diam2.. syhhh syhh (kene masuk lokap tak?) hehe
(ouhhh..boleh bagi lebih ye..?baik baik..yg lom dpt..tunggguuu)

3. Anda mesti beritahu 10 blogger ini :


hehehe....sila lihat pada komen2 anda utk entry yg terbaru..ada tak aku bagi tahu..kalau takde..takdelaa..(maybe sebab ada yg dah pernah dpt..kite bagi can org lain ye..sama2 rasa..tak rugi pon) :P ok..sila cek dgn mata..bukan dgn hidung ya..


4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great :


masing2 rasala..hehehe..


p/s: ni note tambahan..eheheh.. pada u olls selamat bercuti..jangan seronok2 sangat..tak lama lagi nak puasa..dan nak raya..hehehe..pada kawan2 ku yg sangatlaa divas tuu..selamat berenang smerr..sowyy tak dpt join..i have my own agenda..i will hapdet later..pada "tatakku" ku..selamat menunaikan ibadah..semoga selamat pergi dan selamat balik ye...insyaAllah.. ;)

4 comments:

wahida said...

betul tu..aku rasa sbb blog la kita bertegur sapa...merapatkan hubungan kita...anyway..hidup anak Jamaliah!!

..::SangRatoo::.. said...

wahida: hehehehe..ye da...hidup anak Jamaliah!~

Mrs Zz said...

nape ank jamaliah??puji kew tu??baiklahh HIDUP ANAK JAMALIAH!! kih kih...kak jue xcept my award ya..muahhh..yeya kta dpt award...hebak laa

..::SangRatoo::.. said...

mrs zz: hhehe..sebab nama mak kak jue n kak wahida sama..heeheh..hebak kite hebakk..dpt award! ok i accept! tQ :)