Monday, July 12, 2010

"Khusus untuk Pa"

Pa,
walau betapa sukarnya Ma melihat Pa menerima berita ini..Ma tetap cinta pada Pa..kasih sayang Ma takkan berubah Pa..i lebiu..

Pa,
walau betapa beratnya mata Ma melihat kepayahan Pa..berat lagi bahu Pa menanggungnya..sungguh..Ma kasihan pada Pa..

Pa,
Ma tak kesah....ada dua tiga benda yg Pa tak dpt tunaikan terhadap Ma..takpelaa..tapi dgn berita ini..Ma sanggupkan lunaskan..asalkan tidak terlalu berat beban yg Pa tanggung..Ma tak sanggup melihat Pa derita seorang diri..

Pa,
tetapi Pa..dgn berita ini juga..Ma dgn rela hati menerima tiket wayang free berpakej makan dan minum yang akan bakal Pa belanja seperti yg dijanjikan aritu..Ma menang ok..bukan dek kerana "PAUL SI SOTONG" tu auww~..tapi dek kerana Ma memang peminat setia SPAIN..dari menjak Fernando Hiero menjadi kapitan lagi..dari menjak adanya si ensem yg Ma puja dulu iaitu Fernando Morientes (skang takde..die dah tuo)..bukan salah Ma ye memilih Spain..

Pa,
Kenny Rogers yg Ma mengidam dulu sampai Aaron dah keluar pun Pa tak lunaskan lagi..(masa tu ngada2 mengidam nak suami jugak yg belanja)..Double Cheese Burger (sebab Pa kalah pilih Jerman..Ma pilih Spain)..Ma sanggup lunaskan kedua2 ni..sebab tanak Pa tanggung beban...sian Pa kan..muah..

Pa,
janji tetap janji..dek kerana Spain menang dan menjadi juara world cup ni..dgn ini Ma umumkan..THE TWILIGHT SAGA- ECLIPSE berserta Kenny Rogers + Double Cheese Burger (ni tapau balik makan dlm kereta)..ye Pa..janji ye..i luv u very strong! dalam hati ada taman~ muah~


nyeh nyeh nyeh...

p/s: pehal blog aku rupa nih?..hundred demmm!!

p/s: arini 12hb..anak mummy dah 8 bulan..ala tayangg die ..tayang manyiakk..

p/s: gulp! aku makan nasik dua bungkus..gila~

4 comments:

Mrs Zz said...

Akak bikin suspen jek..hahaha..ceh..kih kih...mne baby tomei2..meh cni nk gigit idung..bg dia nangis...

my-niezzareena said...

wow!!!!
baru 2 bungkus beb...hehehe

..::SangRatoo::.. said...

Mrs ZZ: arini bawak gi klinik..baru pos die tadi kat umah..dah tido..sudah 9.2kg..Alhamdulillah

..::SangRatoo::.. said...

mama sherry: Har laa..ini bukan diriku nii..ni dlm badan ada setan..hahah~