Tuesday, July 20, 2010

"takpe..dalam hati ada taman"

sebab "dorang" blok..aku terpaksa tukarr background nih...jadi...aku pakai yg "something fishy"..heheh..takpe takpe..pa kan ske mancing ikan..jadi ma pakailaa tema fish fish ni utk pa..lagipon..pa nak ajar Aaron memancing sekali kan..pancing ikan takpe..jangan orang!! dgn pancing2 tu aku hempas2 kan..wahh (garang nih)..uihh sabar..dlm hati kene ada taman~

sebab "dorang" blok ...tak dpt ler korang nak view video dlm entry di bawah..takpe takpe..sapa2 ada laptop kat rumah..bulih view..ni kira tayangan kelas perdana..mahal sket..hehehe...

sebab "dorang" blok..maken beria2 aku nak hapdet..ok..siap ada lagu..hahaha..dah bertukar2 tiga-empat kali aku kerjakan..nak carik lagu lain..takde plak..aduyai..takpe..dalam hati kene ada taman~..ngeee..


ok...mode suara sambil membaca agak perlahan tapi puitis bernada lembut..(apa aku type nih)..


arini..satu2 nye anak saudara ku..telah di"pos" kan ke Taska Oren..sian sayang mummy kalkal..huhu~punca! kerana baby sitter tak dtg..hundred demm you..berani kau buat anak sedara aku camtu..ouh...sabar..dalam hati kene ada taman~

kalkal..takmo noti noti ye..arini mummy teman ibu amek kalkal ye...dalam hati kalkal kene ada taman ye sayang..muahhh...




***aik..kenapa sayang mummy kalkal cenyum cam papa najib ni..***

6 comments:

wardah said...

owh kakal ibu. i miss u. hukhuk. nnt 530 ibu dtg ngan mummy ok.

..::SangRatoo::.. said...

wardah: sabar bu..kite amek kalkal sama2..dalam hati ada taman k~

Mrs Zz said...

akaaaaakkk yeya dh ade lgu jujek..chuke chuke...

wahida said...

sian ko penat wat video tuh kiteorg x dpt tgk lak...huhuhu..
ada award utk ko..amek eh..

..::SangRatoo::.. said...

mrs zz: haa..hehehe..kak jue klik kat sopie nye..haha~ tapi carik lagu twinkle twinkle lil star takdok plak..

..::SangRatoo::.. said...

wahida: da..tulaa frust aku..tapi takpe..sebab tu tayangan kelas perdana..mahal sket..mmg susah nak ngk..haha~ (ayat jaga hati sendiri) :P