Tuesday, April 19, 2011

"Baby & Daddy Moment Contest"

Assalamualaikum semua...

terima kasih kepada best fren aka biras wardah
kerana menge "tag" saya..

Jom join contest! klik sini------>   D'La Maya


Syarat²nya ialah:

1. MESTI follow blog D'La Maya (done)

2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;) 
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari
hingga 2 tahun sahaja.  (done)

Nama Baby: Aaron Ridzqy bin Mohd Najib Ridzman
Umur: 1 thn 5 bln

Saya sangat suka dengan moment di dalam gambar ini. Pertama, suami saya jarang senyum.Nampak dia serius je.Kedua, anak bujang kami pun susah untuk senyum especially dengan orang yg dia tak biasa.Tapi dalam gambar ni boleh pulak dorang berdua senyum.Tu pun setelah mummy jadi Barney sambil ambil gambar..Jadi terimalah lagu Senyum dari mummy utk kamu berdua. ♪senyum..tak perlu kata apa²..senyum ♫ tak perlu kata apa²..♪ senyum..


4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini. (done)

5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini. (done)

saya tag wahida
     kak iedamimie
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye. (done)

mudah bukan? (mudah mudah..hikhikhik)

jangan lupa tuliskan nama dan umur baby anda dan ceritakan serba sedikit tentang moment itu ye. (done)

hadiah2nya....

1st price ~ items worth rm80

2nd price ~ items worth rm60

3rd price ~ items worth rm50

3 consolation prices ~ worth rm30







closing date : 30 April 2011


jom join!!!~


10 comments:

NM02 said...

gud luck mama jue.

..::SangRatoo::.. said...

NM02: tq mama sherry :)

Ati Masrif said...

semoga berjaya ..

eh..kita kena tag gak..

awat tak habaq no...

^__________~

..::SangRatoo::.. said...

Ati: kite dah habaq dahh kat entry terlatest kak atie..hikhikhik

ieda said...

dik gud luck dikk ..
aloor akak , zahrien dah 3 tahun .. huhuhuh

..::SangRatoo::.. said...

ieda: alorrr..silap saya laaaaaa...saya tag kak ieda..kak atie dan wahida..tetiga anak dah besor..uwaaa..silap sayaaa...saya janji..kalau ada contest lagi..priority pada kamu, kamu dan kamu...(tepuk dahi berulang kali) sowiiii

sha a.s said...

Jue : kt umah br dpt bkk blog Jue..kt office apesal x boleh ntah..Sha doakan Jue bjaye! go Hero go!!!

..::SangRatoo::.. said...

shah: hoh..ye keee..tapi ada jugak yg takleh bukak blog jue..kuar gambo tepi belah kiri kanan je..tetengah blank..tatau nape..huhuh~

~daRLee ZuRiS~ said...

salam kenal kembali :)
thanks ye sudi join contest
best of luck!

..::SangRatoo::.. said...

Zuris: np Zuris :)