Thursday, April 28, 2011

"Tq Farra"

Assalamualaikum semua...

Juz nak bagitau kat u olls semua..saya dah dapat cupcake yang telah dijanjikan oleh farra..sebab? sebab saya jadik 1st follower blog shop die tu..hehehe..besh besh besh..saya dapat hari Isnin baru² ni..aduhh..memang cantek..dan sayang bebenar nak makan..tapi tak sempat nak snap..sebab dah abis..ngeee~


cerita penuh dan gambar cupcake yang saya dapat..sila klik sini  http://shiro1258.blogspot.com/2011/04/special-cup-cake-tuk-kak-jue-dan-sofia.html


dan juga..klik sini utk jengah sambil sopim mopim...(apa ni?rosak bahasa)..ok..ok..u olls boleh tempah dari farra melalui blog shop ini..sila klik http://mommychupcake.blogspot.com/


apa² pun..BIG THANKS utk farra sebab sudi siapkan cupcake ini utk kak jue (dap dap dapp~)..dan juga..CONGRATES & ALL THE BEST utk kerjaya baru nanti..jangan lupa kat kitorang smer okeh :)

13 comments:

cik zilla said...

jelessss....:/

Mommy Farra said...

sama2 kasih kak jue....hurm....thanks yerk...insyallah....do keep in touch yerk...tak per...apa2 pun leh la jenguk2 blog klu rindu..hehehehe

ZZnoor said...

yay!awk pun dpt gak ye!pia punye tu,msih stia dlm fridge..pia tak kasi makan...huhu...
thanks to farra again!!

..::SangRatoo::.. said...

zilla: ngeee~ jangan mare arr

..::SangRatoo::.. said...

farra: hehehe...ok..kita sama² jengah blog eh.. tq so much again :)

..::SangRatoo::.. said...

ZZ: apa? pia tak kasik makan?alor..sian bakal dedi tak dpt makan ye..apala mummy pia ni..nanti baby dalam perot kick banyak² kali..haa bakal dedi jugak yg tolong tenangkan baby dlm perot tu..hehehe

fazilzura said...

nak jgkkkk.. cute bangat cupies tu

Ati Masrif said...

tahniah ju...

bestnya kalau kak ati yg dapat
tak yah buat kek hari ni ...hihi


mood happy today

^_______________^

..::SangRatoo::.. said...

Ati: welkem kak atie :)

..::SangRatoo::.. said...

fazilzura: hehe..ala..ko kan pandai buat zura...hehehee..nanti bagi aku satu kotak eh :D

ieda said...

jeles ... jelessss nak jugak :)

rose said...

cute yer cupcake tu... kalo rose dpt tu x makan laa.. buat phiasan.. cute sgt..syg nk makan.. hehehe

ZSqueenbee said...

kak jue, ooo pndai je en somi ngadu ye..huhuhu mslhnye sayang nk mkn..sayang je ngok kne geget..ooo tidakkkk!!!