Monday, April 04, 2011

"Sedetik Lebih"

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

*Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

Ulang *

 
p/s: saya dedicate lagu ini utk Mr Ajib..yang jauh nun bergolek² kat hotel Sri Pac sebab jaga buyers yg datang sempena MIHAS ni..(romantik kan saya)..hehehehe
 
pa..bila nak bawak ma ngk merong nii..aishh.. :P

15 comments:

NM02 said...

smlm, masa anuar zain nyanyik, kita pun ada cakap kat en. somi kita bagi lagu ni kat dia..hahahaha...

jiwa pompuan mmg halus kan

ZSqueenbee said...

lgu ni mcm ade hantu la..dgr je meremang semua bulu (bayangkn bulu itu) hahaha...lgu ni jugak En Somi bg kt kite tau..somantik x??haha..kak jue g la tgk merong..syok tu..

wardah said...

citttttttt!! geli keti..hahaha

ieda said...

mcm lagu lah dikkk .. seyess romantik .. aduhhh akak lak winduu kat hubby sbb hubby domam di umah huhuhu

cik zilla said...

laaaaa..dia ghopenye yg dok pasang lagu ni non stop dari pagi... ingatkan ade antoo..muahahaha

..::SangRatoo::.. said...

NM02: halus mulus..lemuihh je..hehehhe

..::SangRatoo::.. said...

Zs: adui..tulaa nak gi ngk merong tak pegi²..sangat² busy..hehehe...somantik somantik..:P

..::SangRatoo::.. said...

wardah: hehe..keti je?lain² geli tak?hehehe

..::SangRatoo::.. said...

ieda: ni masa tgh windu le ni..karang dah jumpa..asik bertinju je?aik..tinju..cam pelik plak..hehehehe

..::SangRatoo::.. said...

cik zilla: heipp..jangan sebut antooo..takuutttttt..sorang² kt belakang ni..hehehehe

wahida said...

weh, tunggu merong kat astro first je la..jap lg kluar la tu..

aku nak wish hepi anniversary utk korang...semoga kalian berdua bahagia selamanya...
sori lambat wish my dear!!

..::SangRatoo::.. said...

wahida: tq beb..hehehe..astro first? ala..aku nak suasana detim detim..nak geli² sikit kat panggung..hahaha

sahromnasrudin said...

meremang bulu roma sy dgr anuar zain nyanyi lagu nie..mantop weh huhuhuhhh

Namee Roslan said...

wah sweet nya sangratooo :)

..::SangRatoo::.. said...

Namee: hehehe..kamu pun sweet jugakk..hehe (apa daa guna ayat kamu) :D