Monday, April 11, 2011

"Each A Cup"

Assalamualaikum semua...

Saya kini..totally addicted to this minuman..setiap kali ke MJ,Sogo atau Tesco Selayang..atau Jejesko AU..dan kebetulan ada satu tmpt baru..Jejesko Bandar Mahkota Cheras pun ada juga..(tapi tak dan beli..dah naik keta nak balik)..

Saya kalau oder..prefer satu jenis perisa saja..sebab saya mmg jenis mcm ni..dah biasa dgn sesuatu..saya akan setia pada satu...(bajet diri mcm setia la)..hoh hoh hoh (gelak cam santa claus)..heeehhehe

perisa kegemaran saya buat masa ni ialah..Chocolate Milk Tea..sodapp! ..harga adalah RM3.30...geng² saya suka buh buble tu so harga jadik RM3.90..mcm bijik² getah je rasa..paling koman..saya lihat ianya seperti seekor berudu yg berenang² dalam cup tu..jadik..saya takkan tambah buble tu..uwek..takleh bla..hahaha..agak² saya dah tawar hati atau nak curang pada perisa lain..nanti saya bagitau!..hehe..

haa..boleh klik kat sini kalau nak ngk ye... Each A cup 


ada kad tau..hoh ho ho ho...


ni saya punye! ada satu ruang je belum cop..lepas ni kalau beli..saya akan dapat free lagi satu..hoh ho ho..


ohhh feberet kuuu..u make me "tembun" everyday..

lepas saya bersalin..saya tak sentuh minuman berais..tapi sejak anak dah masuk setahun dan kini sudah 1 thn 5 bulan..ok..ni lah hasilnye..hoh ho ho..terbaik dari ladang!

tengkiu EACH A CUP! :p

9 comments:

NM02 said...

feveret ku juga... ah segarrrrrrrrrrrr

..::SangRatoo::.. said...

NM02: sedap kan mama sherry..aduih..tadi pun layan se "cup"..segarrr sentiasa :P

ieda said...

aduhh kenapa akak x pernah makan erkk huhuh .. haaa kat sini cam x der jeee .. kan kan kan

..::SangRatoo::.. said...

ieda: kak ieda kene cuba..heheeh sodap..tak caya tanye NM02.. :P

wahida said...

aku tak pernah try!! aku jakun kan? kehkeh...

..::SangRatoo::.. said...

wahida: hahaha..ko ajak mama sherry minum sama²..dap dap dap..~

sahromnasrudin said...

sekali lg telan air liur coz kat cini mmg takde..maklumla, kampong kan huhuhuhuhhhh

Galuh Cendra Kirana said...

sedappp... elin selalu gi each a cup kt JB ni jugak, febret elin perisa mango flesh tu... sodapppp!!! yum yum

rose said...

hai ju.. perhh lama giler x jgok blog fav nie..

each a cup nie.. fav rose n hubby pantang jumpa wajib beli... rose yer fav coklat orea + pearl (bak kata ju bubble) hehehee