Wednesday, April 13, 2011

"Cute Couple Contest"

Assalamualaikum semua..

jom join contest!



SYARAT-SYARAT:
  1. Mestilah mempunyai blog dan mestilah follower ciksucatalyst. (sudah ciksu)
  2. Buat entry yang bertajuk "cute couple contest"  (sudah ciksu)
  3. Letakkan banner gambar di atas di sidebar & entry dan link ke blog www.ciksucatalyst.blogspot.com  (sudah ciksu)
  4. Upload gambar bersama orang kesayangan anda,tak kisahla,ibu,ayah,anak,suami,kekasih,kawan dan sebagainya tetapi mesti couple okay,maknanya gambar anda dan pasangan.  (sudah ciksu)

nilahh gambar yang saya pertaruhkan..harap ciksu sudi menerimanya...terimalah~ wahai peminatku sekalian.. hikhikhik..



    5.   Buat sedikit 'caption' yang menarik,dan kreatif.kalau nak cerita pasal gambar tersebut pun,tidak mengapa:)caption yang menarik dan kreatif akan di pilih sebagai pemenang. (sudah ciksu)

    6.    Tag seorang rakan anda da make sure dia tahu la yea:)  (sudah ciksu)
saya dengan ini menge "tag" CIK SALLY SWEET hikhikhik

   7.     Tinggalkan link entry anda di petak komen blog ciksucatalisyt. (sudah ciksu)
   8.    Tarikh tutup penyertaan 26 April 2011 dan keputusan adalah MUKTAMAD. (baiklah!)

HADIAH-HADIAHNYA:

TEMPAT PERTAMA : RM40 +PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KEDUA       : RM30+ PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KETIGA      : RM20

kata ciksu lagi ( P/S:Mungkin hadiah akan di tambah jika mendapat sambutan dari korang semua.)

mari join contest!!!!!!~

8 comments:

ieda said...

sgt2 cute dik .. aminnn semoga berjaya ! ...

chinta... said...

semoga berjaya erk...tp mcm ada harapan ni..sbb gambar ni cute sgt...dah lama x singgah cni..ari ni baru berkesempatan..hihihi

NM02 said...

gud luck mama jue... nnt kalu menang, share hadiah bleh.. ahaksss

wahida said...

gud luck bebeh!! mmg sweet anak beranak ni...

..::SangRatoo::.. said...

ieda: amin..tq kak ieda :)

..::SangRatoo::.. said...

chinta: tq chinta..jengah² la lagi ye.. :)

..::SangRatoo::.. said...

NM02: hikhikhik..bulih bulih..bak mai naget tempura sikit..heheh

..::SangRatoo::.. said...

wahida: hehe..maseh Da..terasa makin cute aku ni..ngeee~