Thursday, April 14, 2011

"Mekdonel"

Baru je lepas bagi free yg set bekpes tu..Mc'Donals dengan sekali lagi bermurah hati nak bagi kite smer makan sampai domok..sampai dobot..dan bobot...hikhikhik..


 
Mempersembahkan!

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

 


amacam..ada beran!!


18 comments:

ZSqueenbee said...

Jom membulatkan badan..hihi..byk² burger kt McD fillet o fish ni la xpenah nk try..

NM02 said...

cet.... camner nak kurus ni... adoyai!!!

wahida said...

tu lah sbb aku sayang mekdi...sbb dia besh!!

tapi aku kureng sikit fillet ni..kalau dia bg dabelcis berger, mmg aku laju!!

..::SangRatoo::.. said...

Zs: mari mari..heeheheheh

..::SangRatoo::.. said...

NM02: alaa..takpe tu kendian..makan dulu yg penting..hikhikhik

..::SangRatoo::.. said...

wahida: samalaa..tapi sebabkan free aku On je..hehehe

Akmal Ezzah Alias said...

jom makan!!!!

..::SangRatoo::.. said...

Akmal: jom jom jom~

ieda said...

haaa akak suke filet O'fish nie , huwaaa nak2 .. mcm mana nie dik .. valid sampai 24 April yaaa :))

..::SangRatoo::.. said...

ieda: heheeh...sempat lagi ni kak ieda..lagi seminggu lebih..kemon! :P

ct shah said...

i loveee fillet o fish..miaw..miaw...:p

..::SangRatoo::.. said...

ct shah: mioww miowww!!~~

sALLy sWeeT said...

jom serbu mekdi... heheh nanti leh berebut2 lagi... siap gado kat kaunter mekdi....hahha

..::SangRatoo::.. said...

sally: yelaah tu..pegi tak ajakk..sentapp kite!~

Sham said...

tak bolehlah burger yang ada cheese...burger ramly jugak dihatiku...;P

sahromnasrudin said...

ca,ne dpt??? leh arr sedekah kat kami huhuhhhh

..::SangRatoo::.. said...

sham: heheh..betul²..beger kat luar lagi sedap :P

..::SangRatoo::.. said...

sahrom: hehe..silalah amek..print dan bagi kat cashier di kaunter..hikhikhik..