Wednesday, April 07, 2010

"House Warming at Subang Bestari"

Finally, hari yang ditunggu2 telah tiba (4th April 2010)..eheheh..ahad tu..dari umah mak aku di cheras, dalam kul 10 lebeh terus gerak ke taman melati amek sally..cadangnye lepas pizza sampai baru gerak.memandangkan bila aku call hotline pizza..kul 10.30 baru bukak..so, terpaksa minta tolong pada organizer utk oderkan dulu..bayar kendian atau tak bayar..buleh ke camtu?heheheh..sampai di Taman Melati, aznee family dah setia menunggu..so Myvi dan Persona ni gerak sekali terussss menuju ke destinasi..perjalanan agak lampi maklumla tak familiar sgt jalan disitu..tapi Mr Ajib dah penah ke situ..maklomlaa..nak pegi pon umah sapa..umah abang dia jugak..sampai di sana, bini organizer dah siap menunggu di pintu..wahh..terpesona sebentar melihat decoration dlm rumah..sangat cantek..! bila ramai2 dah sampai..adegan pun bermula la..makan minum..dgn anak2nya lagi..aku plak...yg best part nye..banyak terperap dlm bilik organizer..ada aircond lagi..nenenkan anak aku le..aaron tu kalau tak nenen tak sah..siap bantai tido..eheheh..jadi..tak banyakler gambar aku dlm sesi bergambar..cemburu kite!! tunggulaa aaron besar nanti..tak netek lagi..baru aku leh melawa2..heheheh...apa2 pun...House Warming ni adalah agenda paling berjaya kami mengumpulkan semua dgn family masing2..yes!! sangat berjaya!Alhamdulillah syukur..so, gambar2 di bawah lebih banyak memberi penerangan tentang betapa riangnya kami sampai kaki tercantom (betty) ..yea!!

aaron: mami..ayon dah nak masuk 5bln..tapi mami cam org pas pantang nape?
mami: kalau tak sebab ayon nak nenen je..cemana mami nak melawa..hehehe


terkejut kite! ada org amek gamba..kite lupa nak senyum..



keriangan terserlah di wajah masing2...


gambo dgn pasangan memasing...thanks to organizer merangkap abang ipar , biras dan kawanku kerana layanan yg tip top..next House Warming..tunggguu!

1 comment:

wardah said...

ur welcome biras. tq tq! hebakk mu hebakk