Wednesday, April 21, 2010

"Simply Siti"


umm..nyum nyum..arini makan mee rebus..sponsored by mak nam..yg lain2 ada gak makan nasik ayam (muhsan kite)..makan sup fish ball dan mcm2 lagi..pencuci mulut adalah keropok lekor yg rasa tepung.makan jugakla..org banjer kan..tengkiuuu boboy (erkkk..tercekik kite!)..pas makan..jenjalan (dgn poket kosong)masuk shopping mall..juju ni arr..time tak bergaji beli bedakkk pulak..masuk Watson's cuci mata sajala..tapi sempat jugak kitorang test2 SIMPLY SITI ni..umm..harga boleh tahan..ada plak nak dijadikan cerita..duk carik2 Ibu Iqba ni..mana ntah..last2 muncul..ummm...makkkk aii..die punya lipstik dah sama kaler ngan tudung linda..hehehe...tulaa..senyap2 lagi pakai lipstik tu..penangan BISIKAN ASMARA..heheheheheh..tapi lipstik + gloss yg aku pakai tu cantek gak..namanya Day Dream..RM48.90 ke RM49.90 camtula..




nengok..mama betty ni kemaen..tu tu..sebelum kejadian..sengehhh..nampak bibior dieee jee (Ibu Iqba)..aku biasala..mesti entry frame nye..juju heidi ni sebokkkk je :P

weii..ummm....(sambil muncungkan bibir).."nakk tisuuuuu"..hehehe..nasib sempat snap time tgh lap bibir tu..kalau tak..tatau mana satu tudung linda..sama kaler!

**** mari bersemangat semua..ESOK GAJI!!!****

8 comments:

lynda said...

bila masa snap gambar ne...tak perasan pon...

aznee said...

pehh shiap wat entry.. hebak hebak.. tp kn nape aku kelihatan hebak di dlm gamba mu ni jue? hahaha.. adekah disbbkan bj coton aku 2? ;p haha..

BISIKAN ASMARA....... sgguh menawan!! hahahahha.

..::SangRatoo::.. said...

lin: ampun tuanku..yelaa lin..kau sebok tenyeh lipstik tu mana nak pasan..hehehe

..::SangRatoo::.. said...

aznee: hebak mu hebak..lagi hebak masa pakai lipstik pinky karer tu..heheh

wardah said...

hahaha nak tishuuu..bisikan asmara nye penangan..

patut la aku tgk ko angkt hp tgi2..rupenye snap gamba eh

~Lady JuJu~ said...

rugi..tak sempat nk tak snap mulut ibu keba...time dia mintak..nak tishuu..mulut ngn kaler fink!! dah tu di muncung2kan..pttla dia menyepi mase kita crk dia..skali muncul..tak tertahan kite tgk keanggunan lipstik bisikan asmara!

..::SangRatoo::.. said...

wardah: ha la..sorry mak yong..aku lupa nak snap gambo kau n oni..teruja nengok lispstik ibu keba.

lady juju: pinky bisikan asmara

aznee said...

walau apepun, aku la yg paling MENAWAN & PERAWANIS pd hari tu dgn lipstik pinkish BISIKAN ASMARA tu.. hahahahahahahhahahha..

jue, len kali nk snap bgtau dlu, blh aku tayangkn lipstik 2..;p