Friday, April 16, 2010

"Sedey kite"


Hari ni last day utk staf praktikal kat tempat aku..Ila n Ina..hehehehe..ni satu2 nye staf praktikal yg aku boleh ngam ngam soi..yg lain2 ok juger..cuma ntahle..aku ni susah sket nak ngam ngan orang (bukan jenis tak bercampur)..dan bukan juga jenis pilih bulu..hehe..dah kite macam ni nak wat cemana..dah kenal nanti tau le aku ni jenis macam mana..apa2 pun..kak jue wish u all gud luck, dpt keje nanti jangan lupa mak ayah..kirim duit bulan2..(utk kak jue juga) heheh..jaga diri baik2..kawen jgn lupa jemput..pastu..JANGAN lupa baca blog..hehehe..wajib ok..kak jue mintak maaf kalau ada salah silap sepanjang kite bekerja..terlebih terkurang harap maafkan...lain2 tu..biasala..kak jue kan ske gurau2..kalau terkasar ke..terlembut auw auw ke..im showwyy..apa2 punnnn..SELAMAT MAJU JAYA adik2 ku..muahh 800 juta kalik!!



ila , aku, ina (amek gambo lepas sessi kutip barang) hehehe

ila, ajib, ina (apa bahse ajib ni..dah ghoper azwan ali je)..ngeeeee

5 comments:

Elle said...

tah ajib..cam merenyam je

fajrina said...

kak juuuuu....kite sedey gakkk....mst windu kt kak ju n kak ila yg tomey2...hehhe...najib pon...insya-allah...kite jumpe lg yekkk....;)

..::SangRatoo::.. said...

elle: ntah le elle..menjak adik2 ni ada..ajib ni kemaen mengenyam nye..kau nengok le nanti..takde nanti..baru aku ni dipandangnye..eheh

ina: ye ye..sedey kite..insyaAllah...jangan lupa 1.5 ni.. :)

dila said...

huuuhuuuu...sedey kite..ni kt melaka bru pas present thesis pg td..so far ok la kot hihi..
rndu kt kak jue!!!! krm slm kt najib n kak ila ye..krn slm cayang kt aaron gak hehe...nnt dpt baby lg kabor2 la ye hihi...all the best tuk kak jue gk..

..::SangRatoo::.. said...

huhuh...windu gak...takpe..apa2 baca je dlm blog ni..nanti sms2 la eh..ok insyaAllah.jaga diri baik2.. :)