Wednesday, April 14, 2010

"Syian"

Malam tadi..ayon tido tak lena..sekejap ke kiri..sekejap ke kanan..syian dia..aku pon tido tak lena..nengokkan dia..bapak dia?hummm..lena selenanya..adala bangun kejap..tu pun sebab aku baling bantal..hehehehe..sorry pa..muah..semalam bawak die ke ofis..amek injeksen yg ke lima bulan..injeksen tiga serangkai tu..apa ke ntah nama..lepas tu..selalu doc yg biasa injek kat peha dia..tapi kali ni..doc lelaki injek kat punggung die..yg nengok masa tu cuma doc lelaki, mr.ajib n assistant..aku plak sibuk timbang berat badan..tu pun aku sedar masa aku nak pakaikan dia seluar..puas aku carik mana tempat injek nya..last2 aku terpandang nape ada darah kat pampers..naa..rupa2nya kat punggung..alaalala..the best part..seperti biasa..ayon tak menangis setiap kali kene injek..tataula nape..tapi malam tadi..aku agak cuak..takut jugak die demam..walau badan die aku terasa seakan2 dedar sikit..sampaikan aku salahkan diri sendiri..nape la aku sibuk sgt nak timbang bdn..(huhu~ mami so sorry sayang)..pagi tadi, sebelum anta umah sebelah..aku pegang2 dahi die..bdn2 dia..tangan dia..cam dedar sikitla..ummm..aku pun kadang2 konfius..bila aku pegang..aku rasa cam panas..orang lain pegang kata tak panasla..normal la..umm..takpe takpe..mami akan berusaha..bulan ni nanti..insyaAllah mami akan beli cek suhu yg tembak kat telinga tu ye..sebelum anta..maen2 kejap dgn dia..Alhamdulillah..die masih boleh gelak ketawa..sengeh2 cam paham je org agah2 die tu..ummm..jap lagi nak call...rindu kite!
p/s: ada sesuatu yg menganggu fikiran dan tumpuan aku seminggu dua ni..arghh..selagi tak dpt bende tu..apa arr? rahsia!

6 comments:

wardah said...

barang ape haaa????

..::SangRatoo::.. said...

hish..nama pun rahsia..apala wardah ni..hehehe~

aznee said...

aku tau!!!!! ;) hahaa

..::SangRatoo::.. said...

sadap u mother keba!hehehehe

~Lady JuJu~ said...

takyah la nk rahsia2.bgtau laa..brg ape..haa..? cuba bisik brg ape.aku tak bgtau org lain.

..::SangRatoo::.. said...

barang baikkkk punyaaaa...